Welcome Banner

Eurovision Song Contest 2016
10/12/14 May 2016

Меѓународна соработка на Сунчане Скале 2012

09/06/2012 | Posted in Various | By

Како и изминатите години и оваа година на Сунчане Скале ќе настапуваат изведувачи од целиот свет. Американката Glenys Vargas и Британецот Kevin Ettienne и оваа година ќе ги претставуваат своите држави со песната “Love me/Let me go”, која Glenys и

Read More...

OGAE Macedonia on the TV show “Sestiot den” (“Sixth day”)

02/06/2012 | Posted in OGAE | By

watch?v=EgQd8GTtYS0 Copyright TV Telma

Read More...

Live from Baku #4

28/05/2012 | Posted in News | By

“Уелкам то Азерџебан!“ (Ова не е печатна грешка и мора да ви го кажам со специфичен акцент, така не поздравуваа луѓе на улица, или таксисти и други шофери низ отворените прозорци на автомобилите кога поминуваа покрај нас додека пешачевме.) Навистина

Read More...