Welcome Banner

Eurovision Song Contest 2016
10/12/14 May 2016

Live from Baku #3

26/05/2012 | Posted in News | By

26 мај 2012 Добро јутро џезери! Ве запоставивме два дена, не дека ве мразиме туку дека окапавме на профилот ни на Фејсбук, каде даваме лајв фидбек од прес центарот по цел ден. Не сте ни пријатели на Фејсбук? А зошто

Read More...

Live from Baku #2

24/05/2012 | Posted in News | By

24 мај 2012 Кај сте бе, патриоти? Искрено се извинуваме што не немаше последниве два-три дена со малку повеќе текст, ама немавме време од трчаници на сите страни. Логистикава во Баку е комплицирана, а најлошо од се е што немаме

Read More...

Live from Baku #1

23/05/2012 | Posted in News | By

21 мај 2012 Live from Baku, Милка и Игор! Кај сте бе, дечки? Патувањето наваму убаво не служеше (со Туркишшш, преку Истанбул), фала на прашање. Стигнавме на раат, на време, а уз пат и не наранија по тоа авионите, прописно.

Read More...